DVD tjedna


Poultrygeist - Night Of The Chicken Dead

odabrao: Arminio next
Polutrygeist - Eggs-Clusive 3-Disc Collector's Edition - DVD tjedna na Žutom titlu POULTRYGEIST - NIGHT OF THE CHICKEN DEAD

Do sada najluksuznije Tromino DVD izdanje - trostruki DVD spektakl "Poultrygeist"!

3 diska u digipack pakiranju (za one koji ne znaju - ono što se otvara kao knjiga :) ), i sve skupa u prekrasnoj kartonskoj futroli donose film u... Muzika tuš! ANAMORPHIC WIDESCREEN formatu! Koliko znamo, ovo je prvi Tromin anamorphic WS DVD! Povijesno!
Uz film, tu je drugi DVD krcat dodacima: making off, izbačene scene, easter eggs (naravno - uobičajeno za Tromu a u ovom slučaju još i tematski prikladno da prikladnije ne može |o) )... Ne znam samo ima li nas igdje među dodacima jer Kaufman je u Sloveniji nakon projekcije na Grossmannu svojom kamerom zabilježio naše i više nego pozitivne reakcije pa je sve moguće :).
Treći DVD je famozni Kara-YOLK-e - disk sa songovima namjenjen karaoke partijima koji smo već dobili od Lloyda osobno.
Dakle, trk u nabavku ovog do sada najboljeg Troming filma na do sada najluksuznijem Trominom DVD izdanju. I to što prije jer u opticaju je samo 15000 kopija! Svaki DVD je numeriran - moj primjerak je #3310. Koji je vaš? :)
Image
 

'3 Dev Adam aka Turski Spiderman' (01.-08.03.07.)

odabrao: Arminio prev
next
3 Dev Adam - DVD tjedna na Žutom titlu
'3 DEV ADAM' (1973)

Još jedan "mislili smo da neće nikad...", ali eto! Dogodilo se!

Klasici turskog pop filma konačno dolaze na tržište sa titlovima i pristojne kvalitete slike i zvuka! Zahvaljujući maloj tvrtki 'Onar Films' koja funkcionira više na principu čistog entuzijazma nego na principu ekonomske računice, imate priliku pogledati nekoliko udarnih naslova među kojima je i famozni '3 Dev Adam' (poznatiji kao 'Turski Spiderman') o kojem smo već pisali. A kako se na stranici 'Onar Filmsa' može pročitati, u pripremi je i 'Turski Superman' a i još raznih iznenađenja!
Image
 

'Exiled' (05.-12.02.07.)

odabrao: Administrator prev
next
Exiled - DVD tjedna na Žutom titlu
'EXILED' (2006)

"Ups - Johnnie To did it again!"

Reče Velimir u svom osvrtu na još jedan Toov masterpis, po izboru Žutog titla čak jednog od najboljih filmova protekle 2006.

A evo i DVD izdanja kakvo se samo poželjeti može - sa još jednim Toovim remek-djelom i ostalom dodatnom DVD "opremom".
Image
 

'Santa's Slay' (01.-08.12.06.)

odabrao: Arminio prev
next
Santa's Slay - DVD tjedna na Žutom titlu
'SANTA'S SLAY' (2005)

Pahuljice padajte meke i guste, na široke ceste i stazice puste,
jer već se bliži onaj čas, kad nama dođe Djedaa
a aAAARGH!

Ho! Ho! Ho! Stižu nam blagdani i bjelobradi čičica! Ali u malo drugačijem izdanju... Naime, legendarni Djed Mraz, Božićnjak ili kako god vam drago, više nije darežljivi bjelobradi punašni simpatični dobričina! Naime, tisućugodišnja izgubljena oklada natjerala ga je da Božićnih dana svake godine nesebično dijeli poklone, izigrava dobrog djedicu i ispunjava želje velikima i malima. Ali neće majci više! Jer tisuću godina je prošlo i vrijeme je za osvetu! Krvavu!
Ako ste propustili prošlogodišnju (2005) hrvatsku božićnu ponoćnu TV premijeru ovog bisera opake brutalne i bizarne Božićne horror komedije, ne propustite ove godine nabaviti odličan DVD, koncipiran poput božićne čestitke i krcat poklonima "iza kamere". POZOR - nije za djecu! :)
Ho! Ho! Ho!
Image
 

'Žuti titl promo' (11.-18.10.06.)

odabrao: Arminio prev
Žuti titl promo - DVD tjedna na Žutom titlu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

9 minuta filmova
103 minuta dodataka

Omjer kakav se ne pamti u bogatoj (he, he) produkciji hrvatskih DVD naslova! A i šire! Raskošna hollywoodska produkcija, superskupi specijalni efekti, vrhunski glumci i dodaci iz snova ili TROMAtizirana superbrza gerilska no-budget produkcija provokativnih kratkih promo filmova i dodaci iz snova? Saznajte sami nabavivši ovaj prvi promotivni DVD uradak ekipe Žutog titla.

Informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Image
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 dana
Velimir je dodao/la novi video Zombie Walk Ljutomer,Slovenia 2009 04:47 PM
Prije 1 mjesec
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl