'500 Person Sex' (2006)

odabrao: Velimir


 

Image
Radnička klasa odlazi u raj
'Japanska megaorgija'!

O ovom su porniću pisali mnogi domaći mediji, čim se pojavila agencijska vijest o njegovom postojanju, ali malo tko od njih je uistinu i pogledao samo djelce (vjerojatno nitko). A tko će ga drugi nabaviti i odgledati ako ne mi?! :)

'500 Person Sex' je najnoviji bestseler tvrtke koja stoji iza ovog ingenioznog projekta, u kojem je sudjelovalo 250 parova. Riječ je, naravno, o produkcijskoj megakorporaciji Soft On Demand, o kojoj ste mogli čitati u dražesnoj maloj knjizi 'Jegulje, grah, bukkake', a koja je poznata i po drugim megalomanskim projektima, poput primjerice kombiniranja prave pravcate baletne predstave s bukkakeom. Ah, te radosti Japana...U svakom slučaju, '500 Person Sex' izgleda upravo onako kako se i da nagovijestiti iz slika – o orgiji tu nema previše riječi, jer svaki par radi koordinirano svoj posao, a cijeli film seksi je otprilike koliko i gledanje tvorničkog rada na traci ili stadionskih sletova iz SFRJ.

Nevjerojatna sinkroniziranost 250 parova, koji nakon četrdesetak minuta predigre prelaze na posao i zajednički odrađuju jednu po jednu pozu, fascinantna je, ali nipošto ne spada u klasičnu kategoriju porno filmova po zapadnjačkim kriterijima, ne samo zbog ideje. U Japanu stvari su drugačije tako da i razlike prikazanog seksualnog čina, posve drugačijeg od onoga što pronalazimo u zapadnjačkoj pornjavi, nisu za čuditi, jer tu su svi poznati 'autohtoni' elementi – od odjekivanja nevjerojatnog ženskog 'skvičanja' u jeci velike hale do neizbježnih piksela koji vješto prekrivaju naughty bits. U svakom slučaju, zlatan doprinos antropološkim studijama.

Image
Udarnički
Image
Pogled iz blizine

Image

 Facebook komentari
Komentari (2)add comment

beram said:

...
meni jedino par 6. red 4. stupac malo ruši kompletnu sinkronizaciju, inače odlično ;-)
29.07.2006. u 10:15 h

velimir said:

...
Svaki sustav ima svoje buntovnike :)
29.07.2006. u 13:54 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Velimir je dodao/la novi video Zombie Walk Ljutomer,Slovenia 2009 Sij 02
Prije 1 mjesec
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 2 mjeseci
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl