'Alien 3000' (2004.)

odabrao: Velimir

ImageLijepo je znati da još uvijek ima onih koji će dati nešto novca što im je zapelo u džepu za financiranje ovakvog filma, ali pitanje je – tko to gleda? OK, kenjam, očito je da ima videoteka koje će to kupiti, onih koji će to ripati u DivX (što, ne mislite valjda da sam ovo platio?) i, na kraju krajeva, frikova poput mene koji će posvetiti sat i dvadeset minuta piljenju u nevjerici.

Jedina misterija ostaje – zašto takav užas nazvati 'Alien 3000'? OK, kenjam, zato što ga nitko ne bi ni kupio ni gledao pod pravim nazivom 'Unseen Evil 2', ali ovaj urnebesno loš akcijski horor zapravo bi se trebao prodavati kao 'Predator snimljen za 3 kune', obirom na to koliko ga i kako loše potkrada... U svom siromaštvu od radnje, svedene na skakutanje ljudi, igračaka i loših kostima po šumi, u kojoj se krije ubojiti svemirac, njegovo skriveno blago i misterije neriješenih masakriranja u obližnjoj spilji.

Neopisivo loše makete, užasan CGI, katastrofalna gluma i casting (čak se i Lorenzo Lamas nekim čudom našao na hrpi), šnasovski gore... I da, Ida (joj, što volim igre riječima) iz Lolobridžide glumi u ovom filmu. OK, kenjam, al' glavna glumica joj je stvarno nevjerojatno slična!

Nakon ovog smeća, dobio sam iznenadnu želju baciti oko i na 'Dracula 3000'. Javim vam postoji li dno ispod dna...

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl