'American Samurai' (1992)

odabrao: Velimir
+ 0
+ 0

Image
Sensei i učenik
Sjećate se ovoga?

Nije ni Richard Chamberlain ni Tom Cruise, već David Bradley, gospodin kojeg smo već gledali u trećem, četvrtom i petom nastavku 'Američkog Ninje', a kojeg ovdje u ulogu 'Američkog samuraja' stavlja upravo čovjek koji je Dudikoffa lansirao u legendu, naš dobri stari prijatelj i autor predgovora za Povratak Žutog titla - Sam Firstenberg!

I ne samo to – učitelj Američkog samuraja, koji je kao dijete preživio zrakoplovnu nesreću iznad Japana i odrastao u rukama lokalaca, je glavom u bradom John Fujioka, isti onaj koji je Joea Armstronga odgojio i pretvorio u majstora nindžicua!

Ni ostatak nije manje sulud – Bradley je novinar koji odlazi u potragu za svojim polubratom, ni manje ni više nego zlim Markom Dacascosom (čovjek je s Havaja, ali nije bed, vidite da može poslužiti i kao Japanac...); put ga vodi u tursko podzemlje pa nakon sveameričkog suludog miksa samuraja, nindži i jakuza u jedan bućkuriš, sve u konačnici mutira u jedan od ponajboljih žanrova borilačkog filma – gladijatorske mixed martial arts borbe pred nabrijanim bogatašima (uvijek najneuvjerljiviji kvazientuzijastični statisti na svijetu!), koji se klade na velike iznose i čekaju prolivenu krv.

Vrhunska debilana s fajtom nalik na video-igrice i pristojna količina odrezanih udova. Bravo, Firstenberže!

Image
Pošto kila?
Image
Cap!

Image


Komentiraj na Facebooku
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
Ažurirano Nedjelja, 24 Rujan 2006 16:52
 

Na mreži

Prije jedan tjedan
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) Lis 05
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) Lis 05
Prije 2 tjedana
Marko je dodao/la novi komentar na video Rammbock Trailer Ruj 27
Marko je dodao/la novi video Rammbock Trailer Ruj 27
Radgost je postavio/la novi avatar. Ruj 26
 
zutititl