'Black Eagle' (1988)

odabrao: Velimir


Image
Sve ko po špagi
Sho Kosugi vs. Van Damme!

A Van Damme pobjeđuje, obzirom da se Kosugi oba puta morao povući iz borbe i zbrisati! Zapravo, ta jedna i pol borba njih dvojice jedina je poštena akcija u filmu, što je jaaako čudno za film koji se voli nazivati akcionim, ujedno i veliki minus, ma koliko se veselili tome što je Van Damme čak TRI puta napravio svoju debilnu trademark špagu te što u tih devedesetak minuta progovori riječi koliko i Schwarzenegger u 'Conanu', dok Kosugi previše melje, a glumi i govori engleski tako da ne znate biste li se prije smijali, plakali ili tražili prevoditelja, jer razumijete svaku petu izgovorenu riječ.

U ovom po tko zna kojem po redu hladnoratovskom paprikašu, Van Damme je (opet) šutljivi zli Rus, dok Kosugi (u društvu sa svoja prava dva sina) radi za američku vladu pa poput morskog tajnog agenta pokušava spasiti tajna laserska oružja s potonulog zrakopolova u moru oko Malte, krcatom kejdživbiovcima.

Ipak, u svoj toj niskobudžetnoj rastegnutosti i pomanjkanju ikakve akcije & događanja, 'Black Eagle' ima i pokoji trenutak za pamćenje, poput onog kad Ameri ponosno pobjede na ruletu u casinu, ne bi li im Rus spustio s: 'pa naravno kad ste se kladili na crveno.' Hehe.

Image
I dalje sve ko po špagi
Image
Profesor Kosugi i kolega

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl