'Botched' (2007)

odabrao: Velimir

Što dobijete kad spojite dva najbolja žanra na svijetu? Horor komediju, naravno.

Hm, tu mi je nešto sumnjivo...
Hm, tu mi je nešto sumnjivo...
A još ako znate spojiti dva bisera u jednu predivnu, očaravajuće poremećenu i suludo zabavnu ogrlicu – sreći nema kraja! 'Botched' zna, ali samo jednim dijelom, postavši tako ne spektakularni, ali ipak dovoljno pristojni predstavnik modernog splatsticka/goremedyja, mješavina svega apsurdnog, krvlju natopljenog i ultrazabavnog što ste vidjeli kroz povijest inteligentne B-produkcije.

Za one koji ne znaju o čemu govorim, jedan od njavećih niskobudžetnih hypeova u niši 'bizarno, krvavo i blesavo' novi je film Stephena Dorffa, koji je ovdje američki pljačkaš na zadatku u Rusiji. Nakon što sve pođe po krivu, nađe se zatočen na jako, jako čudnom 13. katu zgrade.

U svom tom postsocijalističkom, istočnibloksploatacijskom setingu nalazi se puno zgodnih ideja – jeste li čuli za scenu u kojoj gay Ivan Grozni ubija plešući na 80's disco soundtrack? A onu u kojoj ruski mafijaš želi spaliti divovskog štakora koji mu se popišao u lice? A spaljivanje vlastitog batrljka? Unatoč tragično očajnoj glumi i povremenom praznom hodu, 'Botched' je u cjelini dovoljno razigran za sat i pol opuštanja, ali ipak malo ispod očekivanja stvorenih foršpanom.
Moderni piercing
Moderni piercing
Friška šunka
Friška šunka

Image


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

norman said:

...
praskozorje.u cd playeru Calexico i pjesma Service And Repair. divota
17.12.2007. u 10:02 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl