'Boy Eats Girl' (2005.)

odabrao: Velimir

ImageE ovo je bizarna kombinacija – irski film koji ima sve zakonitosti američke teen komedije, kao što su neukusan humor (primjerice, tip koji briše nos gaćicama maloljetne sestre djevojke koju je upravo poševio. I to radi pred njom...), pop-punk poskočice & balade na soundtracku te jedna pop zvijezda u glavnoj ženskoj ulozi (Samantha Mumba).

No 'Boy Eats Girl' istodobno je i zombi-horor-komedija sa stilom, prepuna ljudskog mesa gladnih zombija koji izgledaju kao bljedunjavi i pomalo natruli, ali inače normalni ljudi koji trče za svojim plijenom. Plus veliko gorefest finale nalik na stare radove Petera Jacksona, samo s većim budžetom. Priča je to o tinejdžeru kojeg vlastita majka vrati među žive, nakon što se (njezinom krivnjom) slomljenog srca on slučajno pijan objesi. Dan nakon uskrsnuća ode u školu i nastavi normalan život, ali sve je svjesniji da teško suspreže glad... Jako zabavno!

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Truba said:

...
Film je veoma loš... skoro pa u rangu glupih filmova o sjednjopškolcima sa svim mogućim klišeima, predvidljivo i sa glupim dijalozima - iako ima krvavih scena sa traktorom...
ne očekujte ništa posebno
02.04.2007. u 22:34 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl