head-bg-55.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'All The Boys Love Mandy Lane' (2006)

Ah, Mandy, Mandy...
Ah, Mandy, Mandy...
Američki slasher nije mrtav!

Evo još jednog. Od prvog dana kad su se pojavili retro teaser plakati, bilo je jasno da je prvijenac Jonathana Levinea još jedan u moru današnjih naklona grindhouse eri, teen horror koji se bavi novom, vječno iritantnom generacijom američkih tinejdžera, ali s aurom posuđenom od svega i svačega na potezu od 1975. do 1985.

'All The Boys Love Mandy Lane' je čak i jezgrom radnje 'još jedan u moru' – skupina tinejdžera odlazi na selo piti i ševiti se, a onda ih netko redom ubija – no Levine je pametnom mješavinom drame i eksploatacije uistinu uspio sklepati jedan od zanimljivijih slashera snimljenih u SAD-u u posljednjih nekoliko godina, koji se daleko više oslanja na teen dramu nego na klanje. Što je zgodna promjena, ali ne nužno i razlog da bude dobar.

Ti razlozi se nalaze i negdje drugdje, u stvarima kao što su odlična fotografija, lijepa Amber Heard u naslovnoj ulozi (koja mi je sa svojim hrčak-obrazima zapela za oko i u 'Never Back Down'), gole sise, nabijanje cijevi puške u jednjak i jedan sočni obrat.

Prve žrtve
Prve žrtve
Plava kosa, duge noge i ljetni znoj
Plava kosa, duge noge i ljetni znoj

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

se7en said:

...
dobar obrat, dobra mala mandy...jako dobra...
24.07.2008. u 13:27 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.