head-bg-21.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Chain Gang Girls' (2007)

Zatvorski odmor
Zatvorski odmor
Moderni japanski WiP! 

Godine 2007., žanr Women In Prison živ je i zdrav u Japanu – barem kada je jeftina STV eksploatacija u pinku formatu u pitanju. A 'Chain Gang Girls' je upravo to: sedamdesetak minuta dugačka parada golih sisa u zatvoru, klasična kombinacija suptilne erotike, čistog sadizma i ljudske drame, izvedena po receptu žanra koji je prije nekoliko desetljeća bio osnovicom eksploatacijske kinematografije. Samo što se u ovom slučaju shvaća malo previše ozbiljno.

Priča je to o djevojci (glumi ju gravure idol Yuka Kosaka, čije kvalitete najbolje dočarava Google Images) koja nevina završava u zatvoru, gdje je zajedno s kolegicama podvrgnuta okrutnim mučenjima uniformiranih muškaraca i djevojaka, ali i problemima s ostalim zatvorenicama. Paralelno pratimo razloge i pravu pozadinu njezinog odlaska u zatvor.

Zajedničko mučenje u toplesu na lancima kada ih zli čuvari drmaju elektrošokovima? Yep, ima toga. Katastrofalno koreografirane tučnjave u ćelijama koje izgledaju kao mini-učinioce bez rešetaka? Ofkors. Mučenje nabijanjem let-lampom užarenog i našiljenog metala u vaginu? Aha. Lezbijski seks? Um... slabo. Zajednička tuširanja? Ne baš. Tako da je mogao biti i bolji.

Zatvorske slobodne aktivnosti
Zatvorske slobodne aktivnosti
Zatvorske obavezne aktivnosti
Zatvorske obavezne aktivnosti

Image



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.