head-bg-28.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Direct Contact' (2009)

Na nišanu si, brate!
Na nišanu si, brate!
Dolph Lundgren 'na Balkanu'!

A kao što svi znamo', 'Balkan' je vrlo apstraktan pojam za Amere pa tako taman kad pomislite da zapravo gledate Rusiju ili već neki dio bivše SSSR, čujete srpski hip hop, Lundgrena kako izgovara riječ 'rakija'... I onda pročitate da je snimljen u Bugarskoj. No otkad se to 'na Balkanu' danas vodi rat? Što se zapravo događa?

Nemam pojma, ali znam da je 'Direct Contact' prava, jeftina, urnebesna i glupa kao noć STV zabava (balkansploatacija?), u kojoj Lundgren, dok krati vrijeme do 'The Expendables', spašava otetu Amerikanku koja, vidi vraga, možda i nije oteta.

Ne znam jel' mi bolja scena kad Dolph drži frajera na nišanu terase kafića usred grada u pol bijela dana, bez da se ijedan prolaznik okrene ili ona kad 'zatoči' djevojku koja ima barem tisuću prilika za pobjeći, ali to iz nekog razloga ne učini. Je li i s njim razvila štokholmski sindrom? A tek završni obračun...

Ma, pravi, lobotomični B-akcić. Ima i jurnjavu oklopna vozila vs motor!

Kaos u gradu
Kaos u gradu
Bugarsko meso
Bugarsko meso

ImageFacebook komentari
Komentari (3)add comment

HorrorHR said:

...
zar je i on došao u ove krajeve? :-) dobar je ovaj screenshot dole, dakako osim desnog mislim na ovaj lijevi - izgleda kao sve pravo, bez spectruma?
25.03.2009. u 00:13 h

Velimir said:

...
da, ima pravih eksplozija, ali neke su toliko šugave i jadno režirane da izgledaju kao parodija (npr. prvo oslobađanje i napad pred kraj izgledaju kao parodija na Commanda :))
25.03.2009. u 08:21 h

Ash J. Williams said:

...
Sex od filma! m/
23.04.2011. u 17:26 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.