head-bg-16.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'And Soon The Darkness' (1970)

Mlade dame u trenucima sreće
Mlade dame u trenucima sreće
Tradicija filmova u kojima djevojke na bezbrižnom putovanju dobrom starom Europom nadrapaju zbog lokalnih sadista, bogata je i sjajna u posljednjih nekoliko desetljeća filmske povijesti.

A najbolje je rezultate, naravno, polučila tijekom sedamdesetih – Eli Roth nedavno je s 'Hostel 2' odao počast ovom eksploatacijskom mikro-žanru, prije svega njemu omiljenom talijanskom biseru 'Being Twenty', no iako su Talijani bili šampioni u igri (sjetimo se i 'Late Night Trains'), ni Britanci nisu zaostali sa svojim oružjem.

Poput ovog, skrivenog klasika 'And Soon The Darkness', koji je svakako bliže klasičnom, sjajno snimljenom, stilski briljantnom trileru nego običnoj eksploataciji, obzirom da nema ni golotinje ni krvi, a sve se zasniva na priči o dvije lijepe, mlade djevojke iz Engleske, na biciklističkom obilasku francuskih selendri.

Kada jedna od njih osjeti hormone, napali se na lokalnog frajera, a potom nestane; druga se da u potragu, zajedno s nama, dok uživamo u sjajnoj atmosferi i nenadjebivom duhu ere.

Skladište za englesku ljudetinu
Skladište za englesku ljudetinu
Aha, ovo je čiča s gaćicama na glavi
Aha, ovo je čiča s gaćicama na glavi

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.