head-bg-46.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Doghouse' (2009)

Evo ruke, prijatelju!
Evo ruke, prijatelju!
Nisu zombiji, ali kao da jesu...

Nova priča o ratu spolova, ispričana na posve drugačiji način – što nije čudo, obzirom da je ovo novi film Jakea Westa (redatelja 'Evil Aliens'), sa starim 'prijateljem Hrvata' Dannyjem Dyerom u jednoj od glavnih uloga, a unutra je i nekoliko drugih poznatih lica modernog britanskog filma.

Hrpica čitatelja Fronta i FHM-a, tzv. tipičnih britanskih 'ladsa', između ispijanja piva i rješavanja problema sa ženama nađe vremena otići na selo, gdje ih dočekaju daleko veći problemi sa suprotnim spolom – žene zaražene virusom koji ih pretvara u kanibale gladne muškog mesa! Ali ne u pozitivnom, već doslovnom smislu! I usto su naoružane noževima, mačevima i prometnim znakovima!

Naravno da nije 'Shaun Of The Dead', ali tko je to uopće očekivao? No tražite li zabavu za ubiti sat i pol, uz 'zombije' i ne pretjerano urnebesni, ali relaksirajući goretastični britanski humor, eto vam tih devedesetak minuta.

Svadba s narodnjacima
Svadba s narodnjacima
Krv, pištolji & vješalice
Krv, pištolji & vješalice

Image



Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Boban said:

Tačka bez povratka
Britanski film koji uzima za temu zombije (opet) kao sredstvo za ismevanje često problematičnih (nedokučivih) muško-ženskih odnosa.Scenario na granici prolaznosti, no specijalni efekti su loši - zombi devojke, žene, babe i ko još ne...ne izgledaju baš uverljivo.Gluma solidna, sa puno britanskog (crnog) humora.Generalno gledano, neki bledi prosek, iako lično nisam baš ljubitelj horor-komedija.
08.07.2011. u 14:54 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.