head-bg-42.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Cabin Fever 2': Spring Fever' (2009)

To je ljubav
To je ljubav
Gore – može.

Nažalost, gore je jedino na što ovaj film može računati,. jer kad se čak i redatelj Ti West odrekne svog djela, onda to ne sluti na dobro. Jer, West ga je snimio još 2007., no producenti su bili toliko nezadovoljni da su odlučili uzeti škare i složiti nešto sasvim drugačije, po svom ukusu, što je Westa toliko raspizdilo da je tražio uklanjanje svog imena sa špice. Vjerujemo da je West napravio bolji posao od ovoga – ta ipak je čovjek snimio 'The House Of The Devil'!

Nastavak hororca koji je lansirao karijeru Elija Rotha, priče o ubojitom virusu koji uništava kožu i živote mladih studenata u šumi, u osnovi je najbezveznija izložba klišeja američkog srednjoškolskog filma, posebno u prvih pola sata, kada se ne događa ništa osim onoga što ste već vidjeli barem milijun puta u milijun filmova koji se događaju u školskim hodnicima. S napornim spotovskim segmentima, animiranim dijelovima... Užas, ali ne strava i užas, nego užas dosade i kretenizma.

Težak dan u pilani
Težak dan u pilani
Yeah!
Yeah!


Kad krv počne liptati iz usta, penisa i vagina na maturalnoj večeri, sve malo živne (koliko god bio nezgodan izbor ove riječi, jelte...) i postane mrvicu zanimljivije – posebno u ludih i prekrasno odvratnih zadnjih pola sata, no to ipak nije dovoljno da bi ovaj traljavi nastavak bio istinski dostojan naslova originala. Ma koliko bilo simpatično vidjeti Marka 'American Movie' Borchardta kako pokušava glumiti.

Donnie Darko
Donnie Darko
Biste li gnječili ove sise?
Biste li gnječili ove sise?

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

Boban said:

Zaraza
Ovaj nazovi-horor, nema nikakve veze s prethodnikom, osim činjenice da je zaražena voda dospela u neku američku vukojebinu.Sledi niz kliše situacija, sa likovima srednjoškolcima, koji kao pokušavaju da glume, što normalnog čoveka naprosto iritira (toliko gluposti i gluperdi da ne poveruješ).Ono što bi trebalo da nas preplaši je bljuvanje krvi iz ljudskih mladih tela, ali realno od ovoga će vam se samo zgaditi život i ništa više.Užas od filma, pa je najniža moguća ocena sasvim zaslužena 'nagrada' za ovaj 'shit'.
09.08.2011. u 11:36 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.