head-bg-32.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'The Descent: Part 2' (2009)

Ćevapi?
Ćevapi?
Više krvi i akcije, a manje emocija (i smisla).

Postoji grupacija koja od horora uvijek očekuje isto ili slično - dobre i uzduž cijelog filma pobacane skerove, krv te jasnu i jednostavnu lineranu naraciju. Druga skupina bi možda radije nešto novo, izmijenjeno, koliko je to moguće originalno i svježe. Prvonavedeni će nakon gledanja biti zadovoljni i ne pretjerano zabrinuti jer za nastavkom uopće nije bilo ikakve potrebe, pogotovo s onako zatvorenim krajem (koji je, naravno, izmijenjen za američko tržište) i za takve je nastavak i snimljen.

Policija se uključuje u potragu za nestalim djevojkama, a Sarah, jedina preživjela im baš i nije od prevelike pomoći uslijed traume i amnezije. Šerifa njeno zdravlje previše i ne zanima pa je svejedno u takvom stanju, zajedno s troje vrsnih speleologa i svojom zamjenicom spušta kroz okno zaostalog rudnika (čiji oronulo hrđav sustav za divno čudo radi k'o urica (i nadživjet će to vaše sranje od MP3-ja). Pećinska bića su agresivnija nego u prethodniku iako iritira činjenica da u nekim situacijama reagiraju hitro i spretno, u drugim su zbunjena i njuškaju dok četveronoške čuče i okreću glavu lijevo desno. Skerovi su dobro raspoređeni i funkcioniraju, a klanja su izvedena uz puno više eksplicitnog gorea, dobrih ideja u izvedbi i uz litre fluidne spermaste sline i sluzave krvi.

Iako sam rasporena, štakor voli baš u usta
Iako sam rasporena, štakor mi voli baš u usta
Kolko nas ima! Jebote kolko nas ima!
Kolko nas ima! Jebote kolko nas ima!
Kamera je izvrsna i fino ponire u tamu pećina nakon kontrasta nedirnutih zelenih šuma. Klasutrofobično nabrijani nastavak je gledljiv i bolji od očekivanja, ali i dalje vrlo nepotreban, s dodacima koji su se mogli izbjeći ili barem malo manje forsirati (oživljavanja zaboravljenih likova, iritantna ubojstva posljednjim atomima snage, spasonosna žrtvovanja,...)

ImageVidi trailer


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.