head-bg-3.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Devojački bunar 2 - 1. maj' (2011)

Stig'o 'Devojački bunar 2' a nije 1. maj! Zbunj, zbunj, zbunj... ?!

db2_0A sad ozbiljno: nastavak klasika 'Devojački bunar' i 'Marti Misterija - između smrti i jave' spaja nespojivo - likove tri različite strip edicije: Martija Misteriju, Dylana Doga i Nicka Raidera u istom filmu na otprilike istom zadatku - u epskoj potrazi za izlazom iz nezgodnih situacija.

A sad stvarno ozbiljno: nastavak dva ultimativna Backova remek djela 'Devojački bunar' i 'Marti Misterija - između smrti i jave' donosi (što bi rekla tri amigosa iz istoimenog celuloidnog uratka) "pletora" neviđeno zabavnog kaosa kakav samo Marko 'Backo' Backović i njegova ekipa mogu izbaciti - od zahodskih štoseva (mali novitet u odnosu na prošli nastavak/nastavke) do urnebesne kanibalističke roštiljade (ne bih spoilao, al' tako bi rado rekao o čemu se radi :))) ) najživopisnije filmske kanibalske redneck bande u povijesti amaterskog, a bogami i profi filma te kolekcije onelinera i dijaloga za pamćenje. Tu je i Banderasov nevjerojatni dvojnik (da ne znam da to nije Antonio, pomislio bih da je!), a redateljski dvojac 'Zone mrtvih', Milan&Milan i ovdje se pojavljuje (Konjević briljira u minijaturnoj cameo ulozi, a Todorović rastura kao - crnac!).

db2_3db2_1
A uz sve to, fanovi 'Nepokorenog grada', 'Crne kožne torbe' i štakora Karla ovdje će napokon imati priliku vidjeti kakav je trebao biti kraj legendarne scene tako naprasno prekinute samoubojstvom skojevca u toj antologijskoj epizodi nezaboravnog klasika. A za one kilave cmolje koji žmire čim netko podigne pilu/nožić/sjekirče/lonac, preporučujem uživanje u upoznavanju romantične Javine strane. Backov trademark, korištenje isječaka iz filmova u kojima je već snimljeno sve što mu treba (to ja zovem ekonomičnost! |o) ) ovdje dobiva sasvim novu, golu dimenziju, a posebnu čast da iz njegovog filma posudi nužne mu kadrove, imao je i Boris Prole iz čijeg 'Insanity, Perversions & Aliens' se telefonom Dylanu javlja Grucho! Direkt' iz Osijeka!

Nakon čitanja ovoga vi se sa 110 postotnom sigurnošću pitate "WTF?" iliti "Koji penis pričaš?"

db2_8db2_5
E pa pogledajte 'Devojački bunar numero due - maj uno' (*ebi ga, ne znam nazive mjeseci na talijanskom) da ja ne tafrljam više. Jer ovo nije za priču već za GLEDANJE!

Download (Backo odobrio):

http://www.megaupload.com/?d=J3J4HSL0
http://www.megaupload.com/?d=F2WEK57F
http://www.megaupload.com/?d=7E5FLICV

Paket sadrži film, teaser, dvije verzije plakata, engleske titlove i making of.

Skinute datoteke spojite s programom HJSplit da bi dobili jednu RAR arhivu. Ako neki link ne radi, budite uporni jer svi linkovi su funkcionalni (nema downloada džaba a bez problema :) )

prazna



Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Ash J. Williams said:

...
Odlican. Ja bi jos!
07.04.2011. u 22:00 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.