head-bg-4.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Bangkok Knockout' (2010)

MotooooriKakva tarapana!

Nakon raskalašenog noćnog tulumarenja, skupina mladih probudi se u nepoznatoj prostoriji... Klasičan početak torture porna ovdje je doživio nagli zaokret u drugom pravcu – jer nakon spoznaje prirode nove okoline ne slijedi tranširanje sirotih junaka satarama i sjekirama (iako, napadač sa sjekirom jest dio priče), već prisiljenost na sudjelovanje u underground fight clubu. Novi film jednog i jedinog Panne Rittikraija, ukratko rečeno. A svi znamo da su tajlandske bolnice u stanju posebne pripravnosti svaki put kada Panna snima svoj novi film pa zašto bi sada bilo drugačije?

'Bangkok Knockout' je dokaz da Panna i dalje zna, unatoč katastrofi zvanoj 'Ong Bak 3'. Vraća li nam se to tajlandska akcija kakvu smo nekada voljeli? Kažu da čak i Tony Jaa uskoro planira uskrsnuti u šori pred kamerom, a dok čekamo vidjeti kako će to završiti, ovaj je naslov svakako veliki povratak u retro non stop akcijadu prepunu fantastičnih koreografija i vratolomnih egzibicija, uključujući urnebesnu šoru s transvestitom, suicidalne padove s velikih visina i jedan veliki sudar kroserima. U zraku!

Priča je klasična B-akcić mutavost – ilegalni turnir na smrt sa svakim zamislivim klišejom (bahati, debeli zli Amer, nepodnošljivo loša gluma stranaca, iritantni comic relief..), znate već kako to ide – ali realizacija je u 90 posto minutaže adrenalinska fizička vožnja, izložba svih vještina za lomljavu kostiju.

Rezultat? Fenome-faking-nalan old school fajterski vatromet i kaskaderski show za pamćenje!

Leteće koljeno!

Baš kao u igrici

 

 

 

 

 

 Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Makotoichi said:

...
najočekivaniji film ove godine u Udinama.. i to s razlogom... dobro je znat da čak i ako se Tony ne vrati, Panna uvijek može nać nove ljude kojima se nije problem lomit pred kamerom za tuđi gušt..
svaka čast!!
23.05.2011. u 11:32 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.