head-bg-55.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Blood Of Heroes a.k.a. Salute Of The Jugger' (1989.)

Zabava kakva nas očekuje - drugačiji ragbi! Postapokaliptični sportski spektakl.
U opustošenom je svijetu u bližoj budućnosti jedina zabava nešto drugačiji ragbi. Nešto drugačiji jer se igra psećom lubanjom koju je cilj nabiti na kolac. Peteročlana ekipa koristi lance i pastirske kuke kako bi napravila prolaz ‘brzom’ iliti kvorterbeku da zgrabi lubanju, zakuca i pobijedi unutar zadanog vremena koje se mjeri bacanjem hrpe kamenčića u limenu ploču. Rutger Hauer je kapetan ekipe ‘juggera’ koja se natječe po selima i manjim gradovima. Kada se ‘brzi’ iz njegove ekipe ozlijedi, prihvati ambicioznu Joan Chen kao zamjenu. Joan saznaje da je Rutger nekoć bio veliki štemer u prvoj ligi, ali je zbog aristokratskog izrabljivanja odustao i okrenuo se selskim turnirima te ga nagovara da se vrate u grad i ponovno izazovu najbolju ekipu prve lige.
Superzabavan film u kojem se izmjenjuju stripovska atmosfera, dobra glumačka postava i simpatične ideje – šah od nastavaka za gedoru, kuhani rasporeni varan kao delicija za aristokraciju, blagajnik Rutgerove ekipe koji nosi ogromni ormar na leđima... Sve to je izašlo iz glave Davida Peoplesa, čovjeka koji je između ostalog napisao scenarij za ‘Blade Runnera’ (1984.), ‘ Ženu-sokola’ (1985.), ‘Unforgiven’ (1992.) i ’12 majmuna’ (1995.).

Susret starih kolegaDobro posložena momčad rezultira pobjedom


Facebook komentari
Komentari (2)add comment

Richard Richard said:

...
izvrsno!!!
ovaj film trazim vec jako dugo, imam ga samo na divx-u :(
01.07.2007. u 09:34 h

sandi mance said:

...
ovaj film je tako jebeno dobar!!...mislim da je nas prijevod 'pozdrav gladiatora'...a cini mi se da sam ga vidio u lokalnoj videoteci!
29.01.2009. u 16:31 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.