head-bg-51.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Enter The Game Of Death' (1980)

Jeste li mazohisti?

DVD Mislim, filmski a ne ono drugo... Volite li se mučiti gledanjem gluposti? Ne tražite dalje - evo 'templatea' Brucesploitation žanra (detalji ovdje i Google, naravno :) ), filma-imitatora Leejevog posljednjeg, nikad dovršenog djela koje će vas izmučiti kao nikad! Sa Bruce Leom (ne, ne fali slovo - vidi navedeni link) koji se ovdje svojski potrudio skinuti karakteristične grimase, gestikulacije i finte svog 'idola' i skoro pa imenjaka Bruce Leea (ama baš sve - od trzanja nosa palcem do lizuckanja rana) snimivši ovo na istim lokacijama na kojima je Lee započeo rad na 'Game of Death' i na kojima su drugi plagijatori (Clouse i co.) izexploatirali i upropastili legendarni, nikad dovršeni materijal u svojoj viziji kako bi 'Game of Death' trebao izgledati.

Ovo je još gore! Zaplet je priča o potrazi za tajnim dokumentima kineske vlade koje je netko ukrao a Mr. Ang (Bruce Le) ih, naravno, traži... Sve to postoji u tragovima samo da bi se pospajale beskrajno duge, još 'beskrajnije' jadne i još beskrajno 'beskrajnije' besmisleno ubačene scene tučnjava. Donekle je zanimljiv 'Game of Deathom' inspiriran a ni približno toliko dobar obračun po katovima pagode (posebno protiv 'gospodara zmija' i majstora nunchakua - obojica sa neviđenim plastičnim perikama) ali ipak ne dovoljno zanimljiv da bi filmskim mazohistima pokvario užitak ostatka filma! :)

Imao je Brucesploitation svojih svjetlijih trenutaka (kako npr. film naslovljen 'Clones of Bruce Lee' može biti loš? :) ) nego što je ova crna rupa.

Ovo su nunčake a ja nisam Bruce Lee...Drzniče! Uvrijedio si moju frizuru! Sad ćeš umrijeti...

Klasik za one koji vole ovaj bizarni žanr, do sada nepoznato i novootkriveno Bruceovo djelo za one koji naslov poput 'Bruce Li in New Guinea' komentiraju riječima 'Kad će već jednom naučiti da se ne zove Bruce Li nego Bruce Lee' a masterpis za one kojima je gledanje lošeg filma dobra zabava!

A ovo nije Kareem Abdul-JabbarE a ovo JE Bolo!Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.