head-bg-32.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'The City Of Violence' (2006)

Image
Kam aut tu pleijej!
Najočekivaniji film godine.
Veliki Ryoo Seung-wan nikada nije snimio loš film – pa zašto bi sada? 'Die Bad', 'No Blood No Tears', 'Arahan', 'Crying Fist'... Toliko kreativne energije, talenta, originalnih ideja i majstorskog rada iza kamere i upravljanja onime što se događa ispred rijetko susrećemo, a čim se pročulo da Ryoo radi svoj navodno (za sada) 'posljednji' akcijski film u karijeri, svi smo izbečili oči i uši i čekali finalni proizvod. I evo ga. I da, kara majku uzduž i popreko. Žešće.

'The City Of Violence' je drama o prijateljstvu i mini gangsterski ep, ali prije svega raskošni neonski borilački spektakl, western, posveta 'Warriorsima', nabrijana videoigrica i moćno ludilo u kojem junak nakon što mu odrežu prste krpom veže katanu za ruku. Priča o detektivu koji se vraća u rodni grad na sprovod prijatelja, ne bi li saznao da je istina o njegovoj smrti puno strašnija od one koja se prodaje na prvu loptu.

Ryoo je opsjednut borbama u omjeru 50:1, a ne treba ni spominjati da se idejom igra poput djeteta fasciniranim žanrom, kao ni to da film izgleda kao bombonijera. A tu je i najbolji završni kadar, ono, ikad. Treba li reći da se ovo ne smije propustiti i da je, opet, riječ o jednom od ponajboljih filmova godine?

Image
Friziranje
Image
Nastajanje u dimu

ImageFacebook komentari
Komentari (4)add comment

dema said:

...
sad sam lagano živčan...
19.09.2006. u 06:24 h

Truba said:

...
zašto :D
ja nimalo
19.09.2006. u 13:58 h

dema said:

...
htio bi pogledat ovaj film :(
20.09.2006. u 04:14 h

Aryx said:

...
ja ga upravo pogledao reci i moram reci da se u potpunosti slazem s velimirom kada je rekao da film kara majku uzduž i popreko. ƒšÀùešće. hehe ;) :D
11.12.2006. u 19:58 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.