head-bg-7.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'A Dirty Carnival' (2006)

Svijet je moj
Svijet je moj
Gangster je samo etiketa. Nisam tako loš kao što misliš.

Palice, noževi, karaoke, ljubav i obitelj – dobrodošli u svijet 'korejskog Kuma', kako su neki tepali ovom odličnom gangsterskom epu, višeslojnoj karakternoj studiji, kriminalističkoj priči i akciji prepunoj šori & klanja, filmu koji savršeno balansira obiteljsku dramu s gangsterijadom, ma koliko se ponekad doimao predugim.

Zna Ha Yu posao – čovjek je već potpisao prave bombe poput 'Marriage Is a Crazy Thing' i 'Once Upon A Time In High School' pa ni ovaj, najnoviji biser u nizu ne pada ispod visoko postavljenih očekivanja.
'A Dirty Carnival' saga je o kriminalcu koji se pokušava nositi s usponima i padovima svog posla, naravno znatno drugačijeg od prosječnog najntufajv drljanja u uredu, s pokojim scenama koje kao da smo već vidjeli u 'Die Bad' i 'A Bittersweet Life'.

Usto, tu je i paralelka o mladom redatelju i scenaristu koji iskorištava prijateljstvo s našim junakom, ne bi li u pravom životu podzemlja pronašao inspiraciju za svoj hit-debi, što nam u konačnici daje nekoliko filmova pod jednom ambalažom. Jasno je, uglavnom, zašto je putovanje dugo 140 minuta. Odvojite vremena, zavalite se i uživajte u nemirnoj, ali opakoj vožnji.

Rat
Rat
Bitka
Bitka

Image

 Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.