head-bg-21.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Erotic Nightmare' (1999)

Supruga u koferu
Supruga u koferu
'Strava u Ulici brijestova' iz Hong Konga, s legendarnim Anthony Wongom i neizbježnim seksom.

Prije nego se zapadnjački mainstream s njim upoznao preko festivalskih klasika kao što su 'Infernal Affairs' ili filmovi Johnnie Toa, Wong je glumio u nekim od najlegendarnijih i najokrutnijih Cat III klasika, ali i brojnim naslovima najrazličitijih žanrova koje možete zamisliti. Do danas je, na kraju krajeva, snimio oko 140 filmova!

'Erotic Nightmare' je još jedan Cat III biser u njegovom glumačkom opusu, a ovog puta riječ je o nešto blažem, mjestimično zabavnom seks-hororu, s naglaskom na seks i klasične azijske crnomagijske motive. U ovom slučaju, gledamo kako biznismen frustriran nedostatkom odnošaja sa svojom suprugom 'kupuje' mokre snove s maloljetnicama, ali mu se u njih zavuče duh djevojke koja ugodu pošteno naplaćuje – kupovinom duša najbližih...

Puno ludih scena ševe sa školarkama u raznim kombinacijama, ali i pokoji izmasakrirani leš, jedno zlostavljanje žene sa šlapom, voodoo lutke, zmije i tetovaža koja mijenja lokaciju na tijelu, čak i kada je sa sebe pokušavate izrezati skalpelom.

Ah, ti snovi...
Ah, ti snovi...
Puno lijepih stvari u ovom filmu
Puno lijepih stvari u ovom filmu

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.