head-bg-4.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Cop' (1988)

Kuhajte s maštom
Kuhajte s maštom
Briljantni James Woods i jedan pjesnik s uzijem.

Ni na najdubljim morskim dubinama ne možete pronaći ovakvo blago! Prokleto jednostavan, a opet savršeno opak i neopisivo zabavan (iako ne po 'konvencionalnim' mjerilima 80's zabave) film kojeg Woods nosi na svojim nimalo krhkim plećima, saga o policajcu čiji je brak pred raspadom, karijera pred suspenzijom, a smisao za otrovni sarkazam obrnuto proporcionalan smislu za pridržavanje pravila. Sve to uz sasvim dovoljno humora da se tijekom filma nekoliko puta slatko nasmijete, uz krv, prljavštinu i dramu.

Ukratko, on jebe svjedokinje, hladno ubija osumnjičenike i utjelovljuje jednog od onih nenadjebivih junaka na kojima i počiva cijeli akcijski film osamdesetih. Samo što ovo nije akcija, već vrhunski triler o opsesivnom lovu na serijskog ubojicu, adaptacija hard boiled romana dobrog starog Jamesa Ellroya, s feminističkom poezijom kao jedinim tragom u slučaju okrutnih ubojstava žena te suludim finalnim obračunom koji kao da pada s neba i potom vodi do jednog od najboljih filmskih završetaka u povijesti filma, a i šire. Al' stvarno!

Car, kralj i njuška nad njuškama
Car, kralj i njuška nad njuškama
Car, kralj i njuš... shvatili ste....
Car, kralj i njuš... shvatili ste....

ImageFacebook komentari
Komentari (2)add comment

Semir said:

...
Ima li iko link za ovaj film, tražim ga već danima...
02.04.2009. u 08:46 h

Semir said:

...
e karlo hvala ti, skinut ću u toku dana pa cu vidjeti, javim ti kad slon prodje pored one ljigave marionete, a James krene kuci po viljuske da se rijesi stomacnih tegoba
02.04.2009. u 18:07 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.