head-bg-38.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Dark Devil' (2005)

Riganje cijelih cjelcatih noževa
Riganje cijelih cjelcatih noževa
Još jedan izdanak tajlandskog crnomagijskog gore horora, s budžetom ranog Bore Leeja i jednakim entern... etner... entertejnte... entertejnment veljuom. Ali s boljim ženama. I lošijim zvučnim efektima.

Prva scena – Corel Draw munje protežu se nebom, muškarac sniman najjeftinijom digitalkom moli na kambodžanskom okružen lubanjama, a šaka čavala poleti zrakom i zabije se u usta žene.

Znate, ja jako, jako volim tajlandsku kinematografiju, a još kada mi prodaju gore horore koji izgledaju kao mješavina hrvatske sapunice i snimaka sa svadbe – pa kako čovjek može ostati hladan? 'Dark Devil' je turboamaterska kombinacija azijske sapunjare i horora s pokojom tučnjavom, puno lokalnog humora i jednom ljubavnom pričom. Tek za nijansu 'profesionalniji' od nigerijskih crnomagijskih filmova, ali nažalost 70 posto radnje ipak čini prazna priča, a tek ostatak lude horor ideje, poput škorpiona koji izlaze iz tijela djevojke koja riga krv ili vađenja crijeva na usta.

A što se dogodilo sa ženom koja je na početku progutala čavle? Izbili su joj iz kože i počeli frcati van iz tijela – prvo su joj pretvorili želudac u fakirski krevet, a zatim ih je krvave izrigala van. Zajebana je ta crna magija, a još zajebanija sirotinjska tajlandska kinematografija u kojoj se glavni lik zove Pee, a glumci izgledaju kao da prodaju poriluk na tržnici u Požegi.

Trebate Gastal, gospodična?
Trebate Gastal, gospodična?
Engleski titl doprinosi općem dojmu
Engleski titl doprinosi općem dojmu

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.