head-bg-14.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Dracula Blows His Cool' (1979)

Dracula vreba
Dracula vreba
Vampiri, sise i disco.

Originalni naslov ovog filma je još bolji – 'Graf Dracula beißt jetzt in Oberbayern' – što vam govori da je riječ o njemačkom proizvodu. Da, redatelj je Carl Schenkel, autor niskobudžetnih klasika među kojima je i kultni TV horor 'Bay Coven'. Ovo je njegov prijenac, a potpisao ga je svojim internacionalnim pseuonimom Carlo Ombra. Zvuči više jebački od Carla Schenkela, zar ne?

Iznimno debilni komad europske 70's eksploatacije kombinira komediju i seks s ikonografijom klasičnog vampirskog horora, uz naklon disco eri na zalasku.  Naime, radnja ide nekako ovako: sve počinje sadomazohističkim foto sessionom u sablasnoj kući, s predivnim djevojkama (modeli) i feminiziranim muškarcima s maramama oko vrata (fotografi).

Sablasna kuća, zapravo dvorac svoje vrste, pretvara se u disco, ali svi željni plesa i hedonizma nemaju pojma da u obiteljskoj grobnici leže ne pretjerano mrtvi leševi vampirskih potomaka. Ali vrlo brzo će saznati...

Ultradebilni disco song o Draculi uz koji plešu djevojke s tangama od leopardovog uzorka, baba s golemom skupturom u obliku penisa, 'Psiho' tuširanje s vampirskim napadačem... zabava za mlado i staro.  

Obožavanje monolita
Obožavanje monolita
Jedan od mnogih pari sisa
Jedan od mnogih pari sisa

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.