head-bg-11.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Fatal Move' (2008)

Prokleti karijes...
Prokleti karijes...
Sammo Hung i Simon Yam u borilačkom gore krimiću – kako tu išta može poći po krivu?

Izgleda da ipak može. Ne nasjedajte na recenzije na netu koje pljuju 'Fatal Move' zbog nedostatka krvave akcije koju su vidjeli u trejleru – prva verzija koju su mnogi požurili gledati je cenzurirana i izmasakrirana. Ako se odvažite čekirati ovaj film, jedina opcija je hongkonški DVD u trajanju od integralnih dva sata, ma koliko to bilo previše za ovako nešto.

Pretjeranog klanja, dakle, ima, ali riječ je o lošoj CGI crtkariji – kako se uživjeti u toliko prosutih mozgova i kasapljenja katanama, sjekirama, mačetama i mecima kada iz sekunde u sekundu litre krvi i leteći udovi izgledaju kao osrednja Playstation igrica? Čak je i vađenje zubi kliještima i čupanje noktiju izvedeno mlako i neuvjerljivo, bez energije, drame i šok-efeta kakav bi takvo nešto trebalo izazvati.

Osim toga, i nategnuti dramski dio filma šteka, a problem vjerojatno leži u tome što redatelj Dennis Law (inače scenarist oba 'Electiona') jednostavno nije dorastao zadatku – njegov 'Fatal Contact' bio je dobra eksploatacijska akcija, no u ambicioznijim vodama potpuno se jadan raspao. Ni pomalo blesav scenarij o klasičnim zavrzlamama u svijetu trijada ne pomaže, s debilnim izletima u humor, a najgore od svega je to što silni gore izgleda nepotrebno pa film kao da silom želi biti Cat III, iako za to prečesto nema razloga.

Dva kralja u trenucima odmora
Dva kralja u trenucima odmora
Evo ruke
Evo ruke

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.