head-bg-4.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Infestation' (2009)

Ku-ku – kukac!
Ku-ku – kukac!
Sve što sada svijetu treba je...

...Sci Fi Channellov film o divovskim kukcima koji napadaju ljude! Yes! Pa već dugo nismo imali jedan iz žanra, morate priznati.

Srećom, ovo je jedan od ponajboljih koje je Sci Fi Channell, kralj niskobudžetne (S)TV debilane, podario u svojoj novijoj povijesti, oldskulerska horor-komedija u kojoj akcija počinje odmah i to borbom frustriranog slackera protiv divovskog žohara, hrušta, što li je već...

Divovski kukci začahurili su sve što hoda gradom, rojevi gigantskih muha teroriziraju sve što se kreće, a skupina preživjelih pruža otpor prokletoj gamadi. U međuvremenu, kukci počinju koristiti ljudska (i pseća) tijela kao svoje kukcolike ratnike...

Naravno, gluma nije uvijek blistava i humor nije uvijek smiješan, ali CGI je radikalno dobar u usporedbi s dosadašnjim produkcijskim standardima, a tulum je u konačnici zagarantiran. Osim ako niste jedan od onih perverznjaka koje ne zabavlja gledati borbu čovjeka i muhe.

Invazija tjelokradica
Invazija tjelokradica
Što, mislili ste da ovog nema?
Što, mislili ste da ovog nema?

Image



Facebook komentari
Komentari (3)add comment

Dragonrage said:

...
Eh...ovo čekam već neko vrijeme... :) ...drago mi je da je fim dobar. Pogledat će se ovih dana...
16.09.2009. u 10:33 h

Zeljko said:

...
odlican film
16.05.2010. u 21:48 h

Boban said:

Invazija džinovskih insekata
Cooper dobija otkaz na poslu, ali vrlo brzo shvatiće da to i nije najgore što ga je snašlo.Odjednom se čuo nepodnošlivi zvuk (neko pištanje) i kada se naš lik probudi shvatiće da se nalazi u nekakvoj čauri.Oslobađa sebe i kolege s posla i kreće borba za spas...Mlaki horor, sa solidnim CGI efektima, u priči već viđenoj ('Eight Legged Freaks').Glumačka ekipa je uglavnom ispunila očekivanja, posebno se to odnosi na glavni lik kog tumači Chris Marquette i lik njegovog oca, koga je baš odigrao, veteran (za ovakve filmove) Ray Wise.Sve u svemu, neki bledi prosek.Ljubitelji horor žanra verovatno će biti manje-više razočarani.
15.07.2011. u 12:01 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.