head-bg-10.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Harry Knuckles and the Pearl Necklace' (2004)

"Excelente"
Kaže Santo...


DVD ovitak
DVD ovitak
A po cijenu da me se nazove zanovijetalom i cjepidlakom, ja se ne bih baš 100% složio... Dugometražna kućna akcijska komedija o Harryu Knucklesu, tajnom superagentu dlakavih šaka, niskog rasta i neutažive želje za konzumacijom banana a i još ponečega ako je suditi po nadimku "Spanish Fly" koji, uz drugara, penzioniranog Santoa (navrati tu, tu i tu) koji je u međuvremenu nabacio viška kila, traži ukradenu skupocjenu bisernu ogrlicu a pri tome spašava svijet, partija, kasni na vjenčanje, opija se sa Lloydom Kaufmanom, bori sa divovskim bigfootom a na koncu i sa zlim bratom blizancem!

Kanadski homemovie lokalne amaterske a i festivalski dobro poznate i nagrađivane producentske kuće koja se odaziva na "Odessa Filmworks" i Lee Demarbrea iz čije kamere iz ruke i kemijske Iana Driscolla stiže i antologijski "Jesus Christ Vampire Hunter", "Knuckles" je snimljen vikendima na ostacima 16mm filmske trake koju je Demarbre užicao od prijatelja iz lokalne TV kuće i ima sve dobre i loše strane kućne produkcije: bolno duhovit, zabavan i udaren do daske sa hrpom scena očito inspiriranih klasicima kao što su "Božji oklop" pa čak i "Better Tomorrow" ali na žalost i prerazvučen kako bi nabio minutažu. Nepotrebno, jer sasvim dovoljno bi bilo i 80-tak minuta a ne skoro puna dva sata koliko je nategnuo iz ne znam kojeg razloga, razvlačivši ritam.

Santo (lijevo) i Harry (desno)
Santo (lijevo) i Harry (desno)
Harryev frend - anonimni radnik na pumpi
Harryev frend - anonimni radnik na pumpi


DVD donosi pregršt dodataka i ono naj: drugi (jer prvi je tek trailer za nepostojeći film koji još nisam imao priliku vidjeti) Harry Knuckles film - "Harry Knuckles and the Treasure of the Aztec Mummy" polusatni urnebes, puno bolji, duhovitiji, krvaviji, življi i urnebesniji od "Pearl Necklace". Pa bio ja zanovijetalo, cjepidlaka ili previše probirljiv (a bar to nisam ;) )...

Bigfoot u akciji
Bigfoot u akciji
I Harry u akciji
I Harry u akciji

Image


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.