head-bg-50.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Ninja In The Claws Of The CIA' (1982)

Trening autohipnoze
Trening autohipnoze
'Ninja u kandžama CIA-e'! Kakav naslov! Kakav film!

Kakav urnebes! Već dugo se nisam ovako sam sa sobom gušio od smijeha – 'Ninja In The Claws Of The CIA' (prodavao se i pod nazivom 'Kung Fu Emanuelle', ne pitajte zašto) definitivno je jedan od najduhovitijih filmova svih vremena, 75 minuta totalnog kaosa kakav se i da očekivati od skrivenih i zaboravljenih dijamanata iz C-koprodukcije Europe i Hong Konga osamdesetih.

Sve što treba biti unutra jest unutra, dakle temelji kao što su rejbansploatacija, urnebesni dabing, besmileni uleti borbi i montaža buzdovanom (možda najluđa montaža koju sam ikada vidio!), ali i još jako puno jedinstvenih kretenarija – John Liu glumi borilačkog šampiona po imenu John Liu, koji je razvio vlastitu vještinu po briljantnom imenu Zen Kwan Do. Jednog dana unajmi ga CIA-a, ne bi li šori priučio tajne agente, ali kada postane njihov zatočenik, pobjegne i putuje Španjolskom boreći se za slobodu.

Ono što vas u tom paketu čeka ne može se prepričati – pogledajte to kako god znate. Ne moram ni spominjati da u cijelom filmu nema niti jednog jedinog ninje.

Svladavanje protivnika
Svladavanje protivnika
Čvrst argument
Čvrst argument

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.