head-bg-7.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Killer Movie' (2008)

Lovac i žrtva
Lovac i žrtva
Opet?

Još jedna TV satira u kojoj snimanje reality showa postane horor film? Dokle više? Ta nismo li koncept 'reality televizija polazi po zlu' već vidjeli puno puta, u 'Wrong Turn 2', '13 Beloved', 'Slashers', 'The Condemned'... No nikad nije dosta ako je dobro. A mogao je ovo biti dobar polukomični slasher, sa zgodnim kokama i maskiranim ubojicom u kombinezonu. Bez previše mudrosti, ali problem je što se trudi biti mudrijim nego što jest.

Priča ide ovako nekako – TV ekipa snima reality sa srednjoškolskim hokejaškim timom i skupinom seksi čirlidrsica, negdje u američkoj pripizdini. Pa ih netko počne po redu ubijati...

U svojoj satiri na reality TV, 'Killer Movie' bi trebao biti u prednosti nad ostalima, obzirom da ga je režirao Jeff Fisher, čovjek koji stoji iza nekih od najozloglašenijih reality serijala, kao što su 'The Real Life' (poznat i kao 'show koji je uništio MTV') i 'The Simple Life' (poznat kao 'show koji je stvorio Paris Hilton'). Ali nije. Malo previše izgleda kao TV film. Jer ni u horor elementu nije najluđi; većina gorea odlazi offscreen. A to se ne radi! Promašaj.

Ima pokoja dobra minuta...
Ima pokoja dobra minuta...
Nije ljudsko meso, ne...
Nije ljudsko meso, ne...

Image



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.