head-bg8.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'The Neighbour No. 13' (2005.)

ImageFriška J-Horor bomba! Zapravo, triler koji se tek oslanja o horor (onoliko koliko se mnogi klasici novog J-Horora oslanjaju na dramu), prvijenac Yasuo Inouea (do sada se bavio spotovima i reklamama) i jedan od najboljih filmova 2005. godine, nastao prema hit-mangi ‘Rinjin 13-gô’. Ispričati bilo što od radnje značilo bi kvariti gledanje (da, i to je jedan od takvih filmova), no recimo da u paketu dobijamo osvetu, podvojene ličnosti, introvertiranog mladića koji mrzi sadističkog šefa i jednu čudnu zlu spodobu koja živi u glavi našeg junaka (ili možda izvan nje?).

Atmosferičan, briljantno režiran, sa sjajnom fotografijom, predobrim glumcima... što biste još htjeli? Znam ja, ima i toga – pripremite se na cameo Takahija Miikea kao perverznog susjeda, školsko nasilje s bacanjem kiseline u lice, snifanje ženskih gaćica, borbu katane i pumperice te potresno davljenje djeteta u lavabou javnog WC-a. Između ostalog.

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Truba said:

...
hm... nisam odusevljen
skoro 20 minuta dulje nego bi trebao biti... u nekim scenama kao da se vidi vjestacko produljivanje filma odugovlacenjem ... scena u skoli i kroz hodnik...

inace... ovakvi filmovi nemaju problema s forografijom ili sto ja volim reci bojama ;D atmosferom i glumom
samo da je malko kraci :-[
20.12.2006. u 23:08 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.