head-bg-20.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Memories Of Matsuko' (2006)

Matsuko liječi stres
Matsuko liječi stres
Ultramoderna japanska tragikomedija.

Kombinacija tuge i razigranog ludila, drame i mjuzikla, kristoferdojlovskih vizualnih eksperimenata i posveta starom, Tehnicolor Hollywoodu; Broadway i MTV, ludilo speeda i romantika čaja...

Jedan od onih hipermozaičnih spektakala koji ruši granice stila i pripovijedanja, tipični moderni J-Pop film u kojem se na neviđeni način okrutno nasilje i obiteljska tragedija pretapaju u ekstazu veselja i CGI leptire, a lokve krvi i odrezani udovi susreću tinejdžersku komediju i čisti crtić.

'Memories Of Matsuko' najnoviji je film Tetsuye Nakashime, redatelja epohalnog 'Shimotsuma monogatari', što fanovima potonjeg govori itekako puno. Matsuko, kao neka vrsta Antigone 21. stoljeća, čija je priča zapravo smještena u 20., djevojka je koju pronalaze ubijenu, a čiji nevjerovatni životni put pratimo u jednoj ludoj flashback vožnji većinu ovog ludog filma.

Doduše, on ima barem pola sata viška i zbog toga katkad malo previše skrene u šizofreniju, ali ga svejedno trebate pogledati i progutati u jednom zalogaju, kao pravi primjer slasne pop avangarde.

Može pusa?
Može pusa?
Sretna obitelj
Sretna obitelj

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

Makotoichi said:

...
do kraja me ipak osvojio.. da malo više sliči na Shimotsuma monogatari, a malo manje na Paco and the magical picture book bio bi još bolji...
08.04.2011. u 16:50 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.