head-bg-35.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Left For Dead' (2004)

Nakon drugog gledanja na domaćem RTL-u, samo se potvrdilo: ovo jednostavno moramo imati...

DVD ovitak
DVD ovitak

Katane, pištolji, baseball palice, čupanje organa golim rukama, stilizirane tučnjave... Ma ne viđa se svaki dan ovakav mali biser "martial arts" homemade akcijade (pazi stih! :) ) koji, još i ktome, dolazi iz Velike Britanije!
A do svoje canneske premijere, film je kroz dvogodišnje stvaranje prošao sito i rešeto da bi na kraju još i gotovo pola materijala bilo snimano nanovo! I sve to financirano iz džepa autora... Ma pravi "homemade" film nastao po svim pravilima "homemade" produkcije i sa svim postulatima takvih uradaka: ekstremnim preglumljavanjem, obaveznim razvlačenjem banalne priče da se nabije minutaža, no-budget CGI i drugim efektima, dijalozima od kojih mozak zakuha a lice se ozari (ne bih citirao ni jedan jer skoro svaka replika je toliko bolno suluda da je šteta ikoju izostaviti a cijelu dijalog listu ne mogu ispisati :) - ali bih svakako skrenuo pažnju na monolog o talijanskim precima i borbi protiv tenkova koji je jednostavno... ma... džizus!), ali sve sa neviđenim trudom uloženim u koreografiju akcijskih i borilačkih scena koje su stvarno fantastične!

Min madrfakin kilerz
Min madrfakin kilerz
Kincaid u standardnoj pozi
Kincaid u standardnoj pozi

A u ovoj priči o velikom bossu Kincaidu iz čije kriminalne organizacije istupa Williams, jedan od vodećih ubojica koji time zaradi Kincaidovu smrtnu presudu, pucnjave i tučnjave ima na tone! Trud uložen u akcijadu impresivan je i očito je da su većina glumaca i praktično svi statisti stvarno stručni u borilačkim vještinama i znaju što rade pa ćete tako u finalu ovog malog čuda vidjeti apsolutno suludu i impresivnu makljažu kakve se ne bi posramila ni jedna legenda hongkonške škole!

Tuča!
Tuča!
'Operacija'
'Operacija'

Fak jeah! Ovo se ne gleda ni zbog radnje ni zbog glume već zbog tučnjave - a to vrijedi svake potrošene minute! Svaka čast Britanci! 'Oće skoro kakav nastavak?

Image


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Dragonrage said:

...
Joj to je film od Rossa Boyaska...čuo sam za tog lika i vidio nekoliko isječaka iz njegovih filmova na You Tubeu...naštancal ih je on dosta ("Lone Wolf", "Lone Wolf 2: Break Time", "Pure Vengeance" itd.). ƒš¬†ore uvijek izgledaju odlično, no kakvi su filmovi ko filmovi...nemam pojam. U nekoliko je čak glumio i Scott Adkins, lik koji sada glumi glavnog negativca u nadlozećem Van Dammeovom "The Shepherd", a vidim da se pojavljuje i u "The Bourne Ultimatum". Koliko sam vidio po traileru za "Undisputed II: Last Man Standing", gdje se lik isto pojavljuje kao gl. negativac, a kojeg još nisam gledao, lik rastura totalno.
E da...jel znate vi možda nešto o "The Shepardu"?? Ono...dal ima možda negdje kakav trailer??
02.08.2007. u 09:45 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.