head-bg-15.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Sweet Sex And Love' (2003)

Slatka guza
Slatka guza
Korejska seksualna revolucija na djelu.

Nazovite to soft pornićem, nazovite to festivalskom dramom s rubno eksplicitnim scenama seksa, meni je svejedno – 'Sweet Sex And Love' film je koji je već u startu jasno definiran naslovom, drama prepuna seksa, soft pornić s dramom kao temeljem.

Zanimljivo je gledati kako kultura jedne zemlje i industrija zabave odgovaraju na naglo slabljenje moralnih zakona, a velika seksualna revolucija koja je u korejskom filmu (ali i popularnoj kulturi) na djelu posljednjih desetak godina, grana se u raznim pravcima – od seksi komedija po uzoru na Amerikance osamdesetih do drama u kojima se glumci zamalo pa zapravo i poševe. Drama poput ove.

No, 'Sweet Sex And Love' govori o ženi koja pronalazi drugog muškarca nakon što joj dosadi prvi. Pa se karaju kao zečevi. Kada se naviknu na seks jedno s drugim, shvate da im osim toga baš i ne ostaje nešto drugo za vezu. Pa onda i ta promjena počne dosađivati...

Film se tako predstavlja kao depresivna drama o ljubavnim tegobama, ali se zapravo prodaje kao korejska varijanta pinku eige.

Slatki seks
Slatki seks
Slatka ljubav
Slatka ljubav

Image



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.