head-bg-28.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Prey' (2010)

Oink!Friški francuski animal attack.

Jedna od bizarnijih stvari koju sam vidio u američkim robnim kućama svakako su police pune DVD-a sa snimkama pravog pravcatog lova – zašto bi netko kupovao prave slow paced životinjske snuffove ako može gledati igrane uratke koji su zasigurno uzbudljiviji kada je radnja u pitanju? No dobro, nama kojima se ne diže na ubijanje životinja i nemamo potrebu naučiti kako vikendom tamaniti divljač po šumama i gorama, dovoljni su ovakvi komadi uzbudljive male fikcije.

'Prey' je suvremeni doprinos klasičnom formatu 'lovca koji postaje lovinom' – ovog puta, animal attack/eko premisa vrti se oko opakih veprova koji zbog kemikalijama zagađenog tla i vode podivljaju i krenu ubijati sve što im se nađe na putu, a da je iole mesnato.

Naši antijunaci, bogata galerija mačo lovaca i biznismena te jedan šmokljan koji se transformira u heroja, kreću uloviti zvijer, ne bi li se našli usred mraka ispunjenog hordama pomahnitalih beštija. Taman sedamdesetak minuta krvavog kaosa, za sve koji vole žanr i žele malo zabave uz nabrijani europski šumski triler.

Stiže čobanac

Za kuhanje je potrebna vatra

 

 

 

 



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.