head-bg-9.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Tokyo X Erotica' (2001)

Sretan uskrs!
Sretan uskrs!
Pinku klasik cyber generacije.

Takahisa Zeze jedan je od kraljeva pinku eige, velika snaga žanra koji i dalje ostaje posljednjim bastionom slobode i eksperimentiranja, pod uvjetom da u paketu dolazi dostatan broj scena seksa, naravno, kako bi se zadovoljili zahtjevi produkcije.

'Tokyo X Erotica', jedan od Zezeovih Zapadu poznatiji naslova (izuzmemo li proslavljeni 'Moon Child' koji ispada iz pinku žanra), itekako obiluje seksom, koliko i nasiljem, filozofijom i politikom.

Sažetak na kutiji naziva ga 'šokantnom, u neon natopljenom pričom o otuđenju, terorizmu, pištoljima koji ispaljuju spermu, sodomiji, masturbirajućim zečevima i smrti u Tokiju 21. stoljeća', a ja bih još dodao da je riječ o jednom od onih pinku fimova koji izgleda kao da ga je snimao Wong Kar Wai u ranijim danima suradnje s Doyleom, ali sa začinom muškarca u zečjem kostimu koji ne može svršiti bez prsta u šupku, pomalo bondagea i ženom koja u lice svog ljubavnika ispaljuje spermu iz pištolja na vodu. Sve to sa Supermanom ubojicom.

U centru cijele priče zapravo je saga o pomaknutom seksualnom odnosu Kenjija i Harume, kroz koji Zeze klasično provlači svoje lamentacije o smrti, životu i čistom ludilu, što je otprilike i kategorija u koju bismo mogli svrstati ovaj predivno poremećeni, metafizički pinku kaos.

Supermanove mudrosti
Supermanove mudrosti
Crno-bijela letargija
Crno-bijela letargija

Image

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.