head-bg-27.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Shoot Em Up' (2007)

Clive Owen ima pištolj
Clive Owen ima pištolj
Film na koji drka John Milius.

Lijepo je kad film nazovu po žanru. Tako da odmah znate na čemu ste. Stoga, nazvati 'Shoot Em Up' nešto destiliranijom varijantom 'Cranka' (kada su stil i dinamika, dvije okosnice akcije, u pitanju), ili 'Crankom' bez šarma (ili drugačijom vrstom šarma?) možda i nema smisla, obzirom da je ovo jedna malo drugačija biljka – shoot em up film, prije svega, bez ambicija da bude više toga odjednom.

Što znači, puzzla kulerskih scena pucačine i natjecanje u idejama na temu 'što sve možeš raditi dok imaš pištolj u ruci', bilo da se radi o porađanju djeteta, bilo da se 'dopisuju' neonom, bilo da skaču padobranima, bilo da je riječ o seksu s Monicom Bellucci (koja je ovdje iznimno iritantna čim zine na talijanskom).

Idealni akcijski filmovi Playstation generacije, ako se mene pita, trebaju biti jedna velika, adrenalinska vožnja bez ograničavanja, nešto poput sulude igrice same. Taman sitno ispod 90 minuta, jedan brzi zalogaj, fiks.

'Shoot Em Up' ispunjava uvjete, iako mi nikada neće biti toliko drag (eto mene opet s tom usporedbom...) koliko 'Crank' ili 'Transporter 2'. (Ali film je dobar, stvarno! Ima i nekrofilije! :) I jedno od najboljih polu-rješavanja glavnog negativca svih vremena!)

Paul Giamatti ima pištolj
Paul Giamatti ima pištolj
Monica Bellucci nema pištolj, al ima sisu
Monica Bellucci nema pištolj, al ima sisu

ImageFacebook komentari
Komentari (4)add comment

mladjo said:

...
od najboljih polu-rješavanja glavnog negativca svih vremena
toga se ne bi ni rambo sjetio a on je dosta improvizirao..
27.11.2007. u 10:57 h

Dragonrage said:

...
Ovo još nisam imao prilike gledati, iako sam se jako zagrijao. Doduše bacio sam oko na prvih 15 min. i moram priznati da ima tu dosta cool i originalnih gunfajtova, na kraju krajeva lik je na temelju toga i "gradio priču", no nešto mi fali...ni je to tako spektakularno ko "Crank", a i definitivno mi je stepenicu niže od Woo-a. Možda da je netko drugi režirao, štra ja znam...ali opet...moram ja ipak pogledati film do kraja...
29.11.2007. u 11:23 h

Velimir said:

...
"no nešto mi fali"

to i ja kažem, dobar je, zabavan, ali nešto mu fali, kao da je mogao biti puno bolji
29.11.2007. u 11:31 h

sandi mance said:

...
meni je film predobar!mislim da bi bilo suvisno kada bi film bio 'nesto vise'...ovo je film da ga upalis sa ekipom pijes pivo i svakih 5 minuta prokomentiras scenu sa :'ma nemoj me jebat!'...a da ne govorim o prenabrijanim scenama pucacine uz motorheadov 'ace of spades'...bas ono nevjerojatna parada pucacine nakon koje ti dode da si kupis pistolj i probas nesto izvest:)...al bi se vjerojatno upucao u nogu!:))
25.06.2009. u 11:52 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.