head-bg-51.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'We Are What We Are' (2010)

Di je Freddy?Ljudsko meso, po modernom receptu.

Jedan je britanski kritičar rekao da je 'We Are What We Are' za film o kanibalima ono što je 'Let The Right One In' bio za vampirski žanr – iako usporedbu ne treba shvatiti pretjerano doslovno, ona možda najbolje opisuje ono o čemu je ovdje riječ. Jer, 'We Are What We Are' jest film o ljudožerima, ali je snimljen, režiran i upakiran kao klasični meksički arthouse, spreman ići po festivalima kao drama, sve dok se duboko uznemirujuća atmosfera, taman kad se dovoljno uvuče pod kožu, ne rascvjeta u uznemirujuće klanje.

Sve ostaje u obitelji, dakle, u ovoj poremećenoj sagi o familiji meksičkih ljudoždera koja ostaje bez pater familiasa pa je primorana brinuti se o daljnjoj nabavci ljudskog mesa. Sinovi i kćer moraju naći nešto za napuniti tanjur, a nisu previše sretni što je dostupni obrok uglavnom sastavljen od pedera i kurvi...

Policija koja istražuje slučaj kanibalizma (po običaju) je nesposobna i korumpirana, a svijet sveopće prljavštine, bijede, sivila i noćne more savršeni je paket za priču koja u isto vrijeme funkcionira i kao drama, i kao horor, i kao triler i kao satira u rangu 'Dogtooth' – ali je u svakom pogledu dobar, gledanja vrijedan gurmanski spektakl.

Pokvareno meso

Majstor struke

 

 

 

 Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.