'Assault Girls' (2009)

odabrao: Velimir

Lijepa i agresivna
Lijepa i agresivna
Mamoru 'Ghost In The Shell' Oshii u igranom modu!

Kad ne radi animaciju koja okreće svijet naglavačke, Mamoru Oshii snima igrane filmove koji... pa, često izgledaju kao animacija, baš kao što je ovaj akcijski SF u osnovi igra sa živim glumcima u digitalnom svijetu ispunjenom stilski ispoliranim, hi-tek stripovskim CGI okolišem.

U osnovi, 'Assault Girls' je Oshiijeva prilika za igranje sa stilom i vizualijama, a s druge strane prilika da se poigra s klasičnim distopijskim temama koje smo vidjeli sto puta, samo na opet novi, moderni japanski način.

Riječ je o futurističkoj video igri po imenu Avalon, virtualnoj stvarnosti u kojoj se naši mangoidni junaci i junakinje bore s divovskim zlim beštijama iz pustinjskog pijeska, a onda s vremenom i jedni protiv drugih. Rezultat je ludo izgledajući produženi foršpan za video igru, ali i prilično promašeni film kojem kvalitetu srozava i to što likovi govore na miikeovski očajnom engleskom jeziku.

Priznaj!
Priznaj!
Assault Girl
Assault Girl

Image


Komentiraj na Facebooku
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 3 dana
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) 07:02 PM
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) 07:02 PM
Prije jedan tjedan
Marko je dodao/la novi komentar na video Rammbock Trailer Ruj 27
Marko je dodao/la novi video Rammbock Trailer Ruj 27
Radgost je postavio/la novi avatar. Ruj 26
 
zutititl