'Feast II: Sloppy Seconds' (2008)

odabrao: Velimir


Pejzaži američke provincije
Pejzaži američke provincije
Monstrumi sa zelenim prdežom se vraćaju – i još više krvi zajedno s njima!

Ovo je, očito, tjedan za horor komedije – keep 'em coming, što bi rekli naši stari, jer samo dan nakon što sam se odlično zabavio uz 'Jack Brooks Monster Slayer', zavrtio sam si 'Feast II' prije spavanja i eto opet tuluma. I dalje smo u američkoj provinciji, iako ovog puta s novom galerijom šarenih likova.

'Feast II' duhom izgleda kao izgubljeni dio projekta 'Grundhouse', sa svim tim wrestling patuljcima i lezbijskim bajkericama, ali taj oldskulerski eksploatacijski štih samo mu daje na kvaliteti. Jedino što zna zasmetati jest neuravnoteženost između dijelova koji izgledaju kao visokobudžetno horor ludilo i onih koji podsjećaju na niskobudžetni video šlamperaj (što je glavna razlika u odnosu na prvi, uz to što ovaj ima još veći naglasak na komediji), ali prijeđete li preko toga (kao i činjenice da 'eksperimentalni' dijelovi s pričanjem u kameru znaju iritirati, koliko i funkcionirati), čeka vas uzbudljiva vožnja.

Ultranasilje, pretjerivanje i gorefest su, dakle, zagarantirani, a vi sami provjerite zašto je na The Fantastic Festu ovaj film osvojio 'Special Jury Award For Most Politically Incorrect Gore'. Ja ću vam samo reći da je zaslužno, hehe.

Jurišnici
Jurišnici
Oko te gleda
Oko te gleda

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl