'Forced Vengeance' (1982)

odabrao: Velimir


Estetika neona
Estetika neona
Chuck Norris u Hong Kongu!

Fak jea! S voiceover naracijom poput kakvog starog detektiva i neizbježnim kaubojskim šeširom, kao da je upravo sišao s konja, a kojeg mu svaki negativac tako jako voli gaziti, u službi demonstriranja svog zla!

U svakom slučaju Norris kao Josh Randall, čuvar casina i bivši američki vojnik kojeg je od poroka alkohola & tučnjava spasio bogati židovski vlasnik kockarnice, divno se snalazi na ulicama dobrog starog Hong Konga, njegovim kockarnicama i kuplerajima, kroz koje furiozno prolazi ne bi li zaredao nekoliko osveta, prvo osvećujući mentora i skoro-pa-oca ubijenog zbog kockarskog duga, a onda i ljubav svog života, koju je jedan od divova-tjelohranitelja brutalno silovao i ucmekao.

Pored klasične osvetničke šprance, minimalne (ali dovoljne) akcije i prepoznatljive šlampavosti žanra i ere (totalno je nevjerojatno da je ovo MGM produkcija, obzirom da izgleda kao da su ga snimila tri studenta na turističkom putu u Aziju), 'Forced Vengeance' donosi i par jedinstvenih poslastica. Primjerice, Randall ima i svog pomoćnika, prijatelja iz vojske (crnca, naravno), koji veselo kara 17-godišnjakinju, a što naš heroj uz osmijeh prokomentira s: oh, ti stari prdonjo!

Uz sve to, 'Forced Vengeance' je jedini film u kojem Chucku Norrisu kažu: bend over and spread your cheek, a on posluša!!!

Dobio po pičci, al ipak pobjeđuje!
Dobio po pičci, al ipak pobjeđuje!
Khm...
Khm...

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

dema said:

...
gdje ih samo iskopavate?ovo sam gledo tamo u 5-6 osnovne osamdeset i neke :) ko i većinu njegovih filmova i piškali smo na svaki kružni nogom he,he... Chucki legenda
01.09.2006. u 09:25 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl