'Frozen' (2010)

odabrao: Marko


...ne boji se 'ko je zdrav... Nema apsolutno nikakve veze s Madonnom.

Komorno klaustrofobična mjesta radnje postepeno su evoluirala od kuća/bunkera i policijskih stanica pod opsadom do pomaknuto drugačijih lokacija u koje se 'zatvore' protagonisti i manje više cijelu metražu pokušavaju nadživjeti situaciju. Ovaj put se ne radi o otetom busu s aerodroma, gepeku auta ili živo zakopanima dva metra pod zemljom već zaglavljenima na skijaškoj žičari.

Dvojac najboljih prijatelja i djevojka, skijaškim vikendom žele napuniti baterije i smiriti se od gradske nervoze i tempa. Iako odnosi baš ne cvatu jer djevojka na izletu postaje prijetnja muškom prijateljstvu, pravi problem ipak postaje kad zaboravljeni, u predvečerje zaglave na žičari.

Nekim čudom ovo funkcionira i sasvim je gledljivo, a zajebantski dijaloški uleti i nevjerojatne teme razgovora, obzirom se radi o po život opasnoj situaciji, cijeloj stvari daju dodatni okus zabave. I da, baš smo pred neki dan razgovarali što bi da se sljemenska žičara zaglavi. Možda je i bolje da su je do daljnjeg ugasili. :)

Vuci bez vila i hajduka
Vuci bez vila i hajduka
Spustila se gusta magla
Spustila se gusta magla

Image



Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Zeljko said:

...
nedavno je kod nas bio slučaj na planini da se žičara zaglavila i dosta dugo su ljudi bili gore na žici
medjutim kao što to obično biva kod nas
prvo su počeli skidati babine sinove... dakle one koji su imali nekog da intervenira za njih preko veze :D dakle od najbitnijih su išli do one najsiromašnije fukare koja nije imala nikog za njih da intervenira telefonom :D i valjda da prijeti tuzbama...
09.09.2010. u 09:59 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl