'Ghoul Sex Squad' (1991)

odabrao: Velimir


Bu! Strašni vampir vreba!
Bu! Strašni vampir vreba!
Kineski poskakujući vampiri u hard core porniću.

Hongkonški film s necenzuriranim, hard core penetracijama? Jasno je da ovaj film nije mogao legalno biti distribuiran u Hong Kongu i Kini. No ako je rađen za strano tržište, zašto je onda titlovan, a ne dabiran? Tko je i zašto uopće uložio u ovo? WTF?!

Za sada, nemam odgovore, ali da – 'Ghoul Sex Squad' stvarno je film o klasičnim kineskim hopsajućim vampirima (znate, oni što liče na križanac zombija i retardiranih zečeva), samo izveden kao pornić s pričom.  'Pričom', jer teško je naći priču među besmislenim dijalozima kao prethodnici ševi i skidanju 'kletve' s vampira koji otkrivaju svoju seksualnost, ulazeći u (u osnovi) nekrofilske odnose s ljudima.

To je manje više sve što dobijete u ovih sedamdeset minuta lošeg, ali stvarnog seksa uz tradicionalni kineski soundtrack. OK, i pomalo incesta, kung fua i puno, puno scena hopsanja. Plus standardno idiotski humor.

Ali, ma koliko sve bilo jedva gledljivo, dva su razloga zašto ga ipak trebate pogledati: prvi je taj što se ne događa svaki dan da naiđete na kineski pornić (koji još usto ima kineske poskakujuće vampire!), a drugi je scena u kojoj vampir prilikom orgazma umjesto ispucavanja sperme izvodi nešto poput daljinskog sisanja krvi iz žrtve, preko svog glavića.

Hm...
Hm...
Vampirska seksualna ekstaza (najozbiljnije!)
Vampirska seksualna ekstaza (najozbiljnije!)

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

Truba said:

...
zašto ovo nije nominovano za nagradu oskar ::)
08.09.2007. u 13:29 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl