'Grizzly Park' (2008)

odabrao: Velimir


Da, ovo je dekapitirani vrat
Da, ovo je dekapitirani vrat
Slasher s grizlijem i jednim ljudolikim ubojicom.

Jedan i jedini American World Pictures ponovo dostavlja svoje čari C-produkcije, ovog puta s hrpetinom problematičnih, ali seksi mladih ljudi u američkoj šumi, u kojoj se moraju bojati ne samo golemog grizlija, već i homo sapiensa, serijskog ubojice koji također pomalo sliči na medvjeda! Ako mislite da je ta ideja stupidna, čekajte samo da pogledate cijeli film!

Kako i priliči studiju specijaliziranom za modernu eksploataciju, sve što može poći po krivu po mainstream standardima pošlo je po krivu, a čak i ako film vizualno ne izgleda kao DV dno svojstveno nekim drugim naslovima iz njihova kataloga, ovaj prvijenac momka po imenu Tom Skull ima sve što se očekuje – stravično neuvjerljivi lik White Power mulca koji kao da je sišao s modne revije naci šika; plavušu, brinetu & Azijatkinju; debilno režirane i nimalo krvave scene napada životinja (svega dvije scene s medvjedom!) i neopisivo rastegnutu radnju koje ima taman za popuniti 20, a ne 90 minuta.

Nešto za curice...
Nešto za curice...
... i nešto za dečke
... i nešto za dečke

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

HorrorHR said:

Berserker
Djeluje kao neka modernije verzija Berserkera, ako se ne varam iz 1987 godine. Nebi pomislio da će itko napraviti nešto bazirano na relativno sličnoj priči :-)
27.05.2008. u 13:12 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl