'Guess What Happened To Count Dracula' (1970)

odabrao: Velimir


Count Adrian s obožavateljicom
Count Adrian s obožavateljicom
Kad bi sva dječurlija koja troši novce na sranja poput 'Twilight' zapravo pogledala ovo – bi li svijet bio bolje mjesto?

Sumnjamo, ali bi barem njihova filmska edukacija porasla u pozitivni predznak. Ili možda ipak ne bi? U svakom slučaju, u svojoj ovoj neo-vampirskoj groznici koja se događa u svijetu popularne kulture 2009. godine, ja biram retro, posebno ako to znači staru prljavu eksploataciju koja je u isto vrijeme i neopisivo šlampava i blesava, ali i seksi pa čak i pomalo krvava. Kome trebaju nove teen gluposti kad imamo... ovo?
 
A 'ovo' je 'Guess What Happened To Cound Drakula', film je koji je 1970. pokušao modernizirati vampirske mitove za post-hippy generaciju, zbog čega jest pravi trippy shit snimljen za nekoliko dolara i glumcima koji rade sve, osim glume; jedan od izgubljenih klasika psihodeličnog filma o Drakuli, trenda i fenomena koji sam upravo ovdje i sada izmislio (što ne znači da ne postoji).

Enivej, ajde pogodite što se dogodilo s Grofom Drakulom, ako možete? Postao je Grof Adrian, koji izgleda kao Abraham Lincoln, podiže obrve nakon svake izgovorene rečenice (s lošim europskim naglaskom) te visi po boemskim barovima (Dracula Club) u Americi, gdje je nastanio dvorac u kojem pije krv uz zvukove majmunskog skvičanja (?!), zabavlja se s rasplesanim hipijima, tigrom, zmijama i čovjekom-gorilom u kavezu! Urnebesni dokument jedne ere.

Važnost obrazovanja
Važnost obrazovanja
Mmmmm, friški biftek!
Mmmmm, friški biftek!

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl