'Her Vengeance' (1988)

odabrao: Velimir


Cvak!
Cvak!
Rape & revenge osamdesetih, made in Hong Kong.

Voditeljica programa noćnog kluba pokušava smiriti nemirnu, pijanu skupinu muškaraca, ali je oni iz osvete odvedu na groblje, premlate i grupno siluju, istodobno joj paleći kožu upaljačem. Nakon toga, sazna da joj je vagina ispunjena gnojem, jer je pokupila spolnu bolest od svojih napadača, a prijeti joj istrunuće maternice. Šokirana izlazi iz ginekološke ordinacije i dok izbjegava sudar s kamionom, pokupi je auto...

Film s ovakvim zapletom, koji se odvije već u prvih deset minuta, može biti samo klasik Cat III produkcije i da – pravo ludilo tek slijedi! Nakon kratkog smiraja, kreće osveta, uz podršku slijepe sestre i kung fu invalida!

Frajer u invalidskim kolicima pobjedi u barskoj tučnjavi, silovatelji izvode pljačku kombija s novcem uz pomoć banane nabijene u auspuh, a naša heroina započinje rivendž rezanjem uha škarama i davljenjem negativca u automobilu.

Lomljenje lubanje durianom, topljenje lica kiselinom, snimanje pornića, davljenje leša, britve, krampovi i neopisiva završna šora s invalidskim kolicima – sve to iz radionice velikana Simona Nama, čovjeka koji je zaslužan za postojanje drugih klasika, kakvi su 'Story Of Ricky' i 'Erotic Ghost Story'.

Fajt u invalidskim kolicima
Fajt u invalidskim kolicima
Izgleda kao slith mouthed woman, ali to je kosa
Izgleda kao slith mouthed woman, ali to je kosa

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl