'Hera Purple' (2001)

odabrao: Velimir

Pod vodom je najčišće
Pod vodom je najčišće
Korejski Cat III.

To je stvarno najbolji opis, jer 'Hera Purple' je isto tako mogao biti snimljen i u Hong Kongu sredinom devedesetih. Sve je tu, ne samo vizualni identitet i stil, već i koncept križanja klasičnog azijskog soft-pornića s bizarnim idejama (od seksa na konju do oralke sa stajanjem na rukama) i spotovskim kičem, miks išaran krimi-pričom o okrutnim i tajanstvenim ubojstvima te 'duhovitim' dijelovima koji, pa naravno, leže na plećima dvojice policajaca, čiji dani prolaze u zabavnoj analizi erekcija muških leševa. Osim onda kad ih ne pronalaze odgriženih penisa.

'Hera Purple' govori o kućanici koja pati od tjeskobe pa odlazi psihijatru po pomoć. Tijekom hipnoterapije otkriva da je progone fantazije u kojima redom ševi i ubija muškarce tijekom seksa – no jesu li to fantazije ili stvarnost? I kakve veze sa svime time ima žensko božanstvo koje siše životnu energiju iz tjelesa nakupine kromosoma Y?

Hong Kong to radi luđe i prljavije, no ovo je kao zabavni kuriozitet obavezno gradivo. Iako i Korejci imaju poveliku eksploatacijsku produkciju, nije svaki dan da naiđete na nešto ovakvo, a južnokorejsko!

Vlak u snijegu
Vlak u snijegu
Ubojstvo štapićima
Ubojstvo štapićima

Image


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Dečko koji obečava said:

...
izgleda simpa! :-)
25.03.2009. u 22:54 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl