'Hercules In New York' (1970)

odabrao: Velimir

ImageAj em Herkuliz, ze zon of Zus!

Jedan od uvjerljivo najgorih i najsmješnijih filmova svih vremena, Arnoldov prvi glumački pokušaj (u svakom smislu te riječi), sklepan nabrzaka, na vrhuncu Mr Universe karijere; Švarci je friški, bez trunke glumačkog iskustva i s naglaskom teškim koliko i njegov biceps & triceps zajedno. Ukratko – glumi kao sedativizirani sušeni bakalar nakon treće lobotomije. Ili još ukratkije – nešto briljantno!

'Hercules In New York' ne postoji iz nijednog drugog razloga osim da Schwarzenegger svakih nekoliko munuta skine majicu pa je tako riječ o filmu koji funkcionira (jedva) kao kolaž besmisleno sklepanih scena, s 'Jel me netko tražio?' humorom, napadnim silovanjem soundtracka sirtakijem i premisom idiotskijom od ičega što ste ikada gledali: Hercules odluči otputovati u New York gdje mlati mornare, jede perece, prevrće taksi na krov, bavi se atletikom, bari ženske, bori se s grizlijem (bolje rečeno prerađenim gorilinim kostimom sa studijskog skladišta) u parku, bavi se wrestlingom i body buildingom... Još da je na kraju postao guverner, čovjek bi pomislio da je gledao dokumentarac!

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (2)add comment

Ash said:

...
ovo je rijetko remek djelo i ima poruku kako je stvarno sve moguće...kad vidim da je od ovog filma krenuo dalje, došao do filmova/uloga koje su postalje vječne, te došao do guvernerskog mjesta....skidam mu kapu..
04.03.2007. u 14:03 h

se7en said:

...
sretan rođendan guverneru...kad bi bar više ovakvih filmova bilo...
30.07.2008. u 13:56 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl