‘Horrible High Heels’ (1996.)

odabrao: Velimir

ImageZa hongkongške Cat III filmove, baš kao za kaiju ili pinku eigu, vole reći da si vidio sve ako si pogledao jednog, ali mi stare iskusnjare ipak znamo pronaći 'zavodljive' finese u svakom od ozloglašenih, ali i popularnih HK klasika. Recept sapunica susreće gore uvijek ima svojih aduta kojima vas može iznenaditi, ma koliko inferiornija bila obična eksploatacija od... hm, neobično dobre eksploatacije? No, ovo kaotično, zbrčkano i pomalo ludo čudo, katkad ekstremno do boli, zadovoljava obje fronte. Na kaotičan, zbrčkan i pomalo lud način.

Početna scena iz klaonice goveda, s rezanjem i komadanjem životinjskog mesa jasno tonira film i najavljuje što slijedi – uranjanje u priču o manijaku koji proizvodi ženske cipele od ljudske kože, popularnu i hvaljenu marku, obožavanu zbog mekoće.

‘Horrible High Heels’ sadrži kung fu fajtove, brutalnu žensku tučnjavu, razne varijacije rezanja udova, hrpetinu soft-porno seksa, okrutna silovanja, stidne dlake, tupavi humor, ubojicu u gaćama od leopardova uzorka i dvije vjerojatno povijesne scene. Jedna se sastoji od rezanja ruku i glave obješenom lešu muškarca, ne bi li oteta i skinuta djevojka bila natjerana dodirivati se tom rukom po golim (velikim) sisama i lizati odrezanu glavu. U drugoj, ubojica uzima fotoportret djevojke s probušenom rupom na ustima i smješta ga na šupak žive patke, koje (fotografiju i patku) potom siluje, peradi odrezavši glavu pri orgazmu. Što je, inače, popularan fetiš koji ima svoje ime, ali kojeg se sada ne mogu (i ne želim) sjetiti.

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Zeljko said:

...
koji je ovo odron
jos mi zvuk kasni za slikom bijeli titl na bijeloj podlozi
na stranu sto je film los
23.04.2010. u 09:58 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl