'Invasion Of The Bee Girls' (1973)

odabrao: Velimir


Jedna od brojnih žrtava
Jedna od brojnih žrtava
Žene-pčele ubijaju muškarce seksom. Slijedi istraga...

Ispucala slika, fenomenalan soundtrack, super fontovi na špici, brkati policajci... toliko je 'malih' razloga za voljeti eksploatacijske filmove sedamdesetih, a još kad im pribrojimo onaj glavni – sulude ideje, seks i nasilje – našoj grindhouse/drive-in sreći nikad kraja. A danas nas uveseljava film čiji naslov podsjeća na lude niskobudžetne SF horore pedesetih i šezdesetih, iako je ova vizija priče o ženama pčelama ipak nešto drugačije od ovakvih stvari.

Radnja je ingeniozna – policija počinje sumnjati u slučajnost novog fenomena, nizanja muških leševa koji umiru od previše seksa i prevelikog uzbuđenja koje im sjebe srce dok se... ukratko, čudni eksperimenti i tajanstvene sile pretvorile su žene u 'pčele' koje seksom ubijaju ljude. How cool is that?, braćo i sestre!

'Invasion Of The Bee Girls' odlična je 70's eksplo-zabava, koja itekako komentira duh vremena, doba feminizma i seksualne revolucije, uz silovanja, tučnjavu i 'žene pčele' s golemim sunčanim naočalama na njušci. I golim sisama. I sve to u režiji Denisa Sandersa, redatelja dokumentaraca i dobitnika čak dva Oscara za režiju!

Pronađi uljeza
Pronađi uljeza
Bizarni (s)eksperimenti
Bizarni (s)eksperimenti

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl