'The Forbidden Legend: Sex And Chopsticks II' (2009)

odabrao: Velimir


Ljuljajmo ljubljeni ljubičasti ljulj
Ljuljajmo ljubljeni ljubičasti ljulj
Ne, nije sex WITH chopsticks...

Kao čitatelji Žutog titla već znate za tradiciju bizarnih hongkonških seks komedija, posebne vrste Cat III klasika poput 'Chinese Torture Chamber Story' i 'The Eternal Evil In Asia' – e pa, ovo je moderni revival žanra, čiji je prvi dio snimljen prošle godine, a mi smo ga uspjeli propustiti u Udinama, gdje je imao svoju kino premijeru u ovom dijelu Europe.

Drugi dio zato nećemo samo tako fulati!

Nastavak je, dakle, nastavak adaptacije čuvenog kineskog romana 'Jin Pin mei' iz razdoblja dinastije Ming, priča o ševcu kojem nije dovoljno imati harem, već mora ubijati da bi se dograbio još, još & još mufa. Sve to režira 'Chin Man Kei', koji je itekako pečen u žanru, obzirom da je potpisao i legendarni 'Sex And Zen 2' – remake 'Sex And Zen', izazvan upravo valom revivala Cat III seks-komedija (koji je stvorio prvi dio ovog filma), snima se u HK-u i to u 3D-u, za rekordni budžet od nekoliko milja dolara!

Ovaj, pak, nije toliko bizaran i šarmantan kao stariji naslovi iste vrste, nema veliku šok vrijednost i zapravo je puno bliži klasičnoj, blago perverznoj soft-pornjavi, iako mjestimice jest zabavan, ima i kung fua i, ono najvažnije, ima straaaaašne žemske, sve odreda japanske AV zvijezde, kao što su Hayakawa Serina, Uehara Kaera i Wakana Hikaru! I kraj je zakon.

Utroje s 'mumijom'
Utroje s 'mumijom'
Utroje bez mumije, ali s užetom
Utroje bez mumije, ali s užetom

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl